Heb je vragen?

Mail ons op
info@academieag.nl

Of gebruik het
contactformulier

De Academie Antroposofische Gezondheidszorg verzorgt scholingen voor professionals in de gezondheidszorg op (post)academisch en (post)HBO-niveau


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Interdisciplinaire basismodule

6 september 2018 - 14 juni 2019

| €3.200

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in Basismodule II die start op 13 september!

Deze basismodules starten op donderdag 6 en vrijdag 7 september (BM groep I = VOL) en op 13 en 14 september (BM groep II). Verspreid over 10 maanden vindt er iedere maand  een bijeenkomst plaats op twee aansluitende dagen, donderdag en vrijdag, op het prachtige landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Totaal 20 dagen scholing.

De interdisciplinaire basismodule is het fundament voor elke discipline in de gezondheidszorg. Het is een intensieve kennismaking met antroposofische  menskunde.  Na de basismodule kunt u kiezen voor een beroeps-specifiek vervolg van de opleiding.

Voor aanmelding van de interdisciplinaire basismodule is een HBO of Academische vooropleiding vereist. U dient een kopie van uw diploma te uploaden bij de aanmelding.

Na de aanmelding ontvangt u een uitnodiging voor een persoonlijk intakegesprek.

Accreditatie:

De basismodule is geaccrediteerd bij de ADAP (accreditatie van deskundigheidsbevorderende activiteiten voor paramedici) voor  210 punten.

Studiegids Basismodule 2018-2019

 Zie verder: interdisciplinaire basismodule

Locatie

Kraaybeekerhof
Diederichslaan 25
Driebergen,3971PANederland

Organisator

Academie Antroposofische Gezondheidszorg
E-mail:
info@academieag.nl
Website:
www.academieag.nl