Heb je vragen?

Mail ons op
info@academieag.nl

Of gebruik het
contactformulier

De Academie Antroposofische Gezondheidszorg verzorgt scholingen voor professionals in de gezondheidszorg op (post)academisch en (post)HBO-niveau


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Werkplaats Innerlijke Scholing

16 april, 20:00 - 21:30

| €155

Werkplaats innerlijke scholing

5 bijeenkomsten op maandag avonden van 20.00 – 21.30

Data: 16 april, 7 en 28 mei en 11 en 25 juni

Innerlijke scholing vanuit de antroposofie geeft je allerlei oefeningen die je gewoon in je dagelijkse werk kunt meenemen, zoals het richten van je aandacht, het doen van wat je je hebt voorgenomen, innerlijke beweeglijkheid, onbevangen waarnemen en ook het terugkijken op de dingen die gebeurd zijn.

In deze werkplaats ‘innerlijke scholing’ gaan we een aantal daarvan oefenen, speciaal gericht op beroepen in de gezondheidszorg.

In de dagelijkse hectiek van het leven kan een behoefte ontstaan om je even terug te trekken en rustmomenten in te plannen waarbij je jezelf concentreert op een zinvolle inhoud: een gedicht, een spreuk, een citaat, een beeld, een bloem … Daarmee begint het mediteren.

Antroposofische meditatie is een vrije en individuele weg. De deelnemers aan deze werkplaats worden ondersteund in hun eigen oefenweg. Er is aandacht voor de ervaringen die tijdens het thuis oefenen worden opgedaan. Je leert van elkaars vragen en ontdekkingen. Dit werkt stimulerend om de eigen scholingsweg verder te gaan.

 

Data: 16 april, 7 en 28 mei en 11 en 25 juni

Tijd: maandagavonden van 20.00 – 21.30 uur

Begeleiding: Madeleen Winkler, huisarts en Hilda Boersma, euritmietherapeut

Plaats: Boslaan 15, Zeist

Locatie

Boslaan 15, Zeist
Boslaan 15
Zeist,Utrecht3708 CHNederland
+ Google Maps