Heb je vragen?

Mail ons op
info@academieag.nl

Of gebruik het
contactformulier

De Academie Antroposofische Gezondheidszorg verzorgt scholingen voor professionals in de gezondheidszorg op (post)academisch en (post)HBO-niveau


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Werkplaats Innerlijke Scholing

27 september, 19:30 - 21:30

| €185

Werkplaats innerlijke scholing

HELAAS IS AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK

6 bijeenkomsten op woensdagavonden van 19.30 – 21.30

Data: 27/09; 4/10; 25/10; 1/11; 8/11  en 22/11 2017

Innerlijke scholing vanuit de antroposofie geeft je allerlei oefeningen die je gewoon in je dagelijkse werk kunt meenemen. Bijvoorbeeld het richten van je aandacht, het doen van wat je je hebt voorgenomen, innerlijke beweeglijkheid, onbevangen waarnemen. En ook het terugkijken op de dingen die gebeurd zijn.

In deze werkplaats ‘innerlijke scholing’ gaan we een aantal van deze oefeningen doen, speciaal ook gericht op professionals  in de gezondheidszorg.

In de dagelijkse hectiek van het leven kan een behoefte ontstaan om je even terug te trekken en rustmomenten in te plannen waarbij je jezelf concentreert op een zinvolle inhoud: een gedicht, een spreuk, een citaat, een beeld, een bloem… Daarmee begint het mediteren.

Antroposofische meditatie is een vrije en individuele weg. De deelnemers aan deze werkplaats worden ondersteund in hun scholingsweg. Er is aandacht voor de ervaringen die tijdens het thuis oefenen worden opgedaan. Je leert van elkaars vragen en ontdekkingen. Dit werkt stimulerend om de eigen weg verder te gaan. De euritmie ondersteunt in deze werkplaats de scholingsweg.

Plaats: Boslaan 15 te Zeist

Begeleiding: Madeleen Winkler, huisarts en Hilda Boersma, euritmietherapeut

HELAAS IS AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK

Locatie

midden van het land
Zeist,Nederland+ Google Maps