Heb je vragen?

Mail ons op
info@academieag.nl

Of gebruik het
contactformulier

De Academie Antroposofische Gezondheidszorg verzorgt scholingen voor professionals in de gezondheidszorg op (post)academisch en (post)HBO-niveau


Artsen

Ben je arts dan kun je op verschillende manieren gebruik maken van de scholingen van de  Academie.

Nascholing: Je kan een scholingsdag kiezen uit de agenda met een thema dat je aanspreekt. (zie hiernaast voor de agenda) Sommige scholingen  zijn uitstekend als kennismaking met antroposofische geneeskunst, andere scholingen vragen meer voorkennis van antroposofische menskunde. In de beschrijving wordt dat aangegeven.

Opleiding: Je kunt ook kiezen voor een applicatieopleiding antroposofische geneeskunst. Het eerste jaar daarvan is de interdisciplinaire basismodule. In samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Artsen (NVAA) is deze basismodule ontwikkeld. Deze module vormt de start van de opleiding tot gecertificeerd antroposofisch arts. Je kunt kiezen voor de basismodule  en daarna besluiten of je door wilt gaan met de opleiding.

Bij aanmelding voor de basismodule heb je een gesprek met de opleidingscoördinator.
Je krijgt dan ook informatie over een mogelijk vervolg van je opleiding na de basismodule.  Met de start van de basismodule krijgt je een tutor toegewezen.

De volgende basismodule start in september 2019

Informatie basismodule 

Meer informatie over de hele opleiding inclusief basismodule via www.NVAA.nl